Waarvoor is geld nodig?

Door de vraag om meer verdieping ontstond het idee om de komende jaren trainingen mogelijk te maken voor alle geïnteresseerde artsen en euritmietherapeuten die zich in deze verbredende impuls willen scholen.
Dit zal gebeuren in 20 scholingsdagen voor deelnemers uit Nederland en 6 intensieve weekenden voor deelnemers uit het buitenland, verspreid over meerdere jaren.
Om dit doel te kunnen verwezenlijken zijn nog een aantal zaken nodig:

Alle modules die gegeven zijn door de geest- en natuurwezens zijn in het Nederlands uitgewerkt in 2 werkmappen en klaar voor gebruik voor collega’s na de scholing. Om de scholing internationaal aan te kunnen bieden moeten deze werkboeken in het Duits en Engels vertaald worden.

Indien nodig financiële ondersteuning voor de collega’s die van ver komen en (soms) naast onbetaald verlof een dure vliegreis en verblijf- en cursuskosten moeten uitgeven om de verspreiding van de impuls in hun land mogelijk te maken.

Verdere ontwikkeling van deze euritmie-impuls wat betreft euritmietherapie voor mensen, dieren, planten en voor de aarde.

Verdere verspreiding van deze euritmie-impuls door collega euritmie- therapeuten ter plaatse te scholen en te begeleiden, die over de grens binnen en buiten Europa wonen.

Daarom is in september 2019 stichting Rozenhart opgericht.

De stichting heeft als doel om “Euritmie in Beweging” op bovengenoemde punten te ondersteunen middels een financiële bijdrage voor:
- de vertalingen van beide werkboeken in het Duits en het Engels
- cursisten die van ver weg komen
- docenten voor het ontwikkelen en verzorgen van cursussen

U kunt uw donatie rechtstreeks overmaken op rekening nr NL80 TRIO 0788 8096 79 of van de “schenkknop” hieronder gebruik maken.

Wilt u begunstiger worden en een jaarlijkse schenking doen?
Stuur dan een e-mail naar schenken@stichtingrozenhart.nl. U ontvangt dan van ons een formulier waarmee u een machtiging tot incasso kunt afgeven.

Het is ook mogelijk uw schenking vast te leggen in een ‘overeenkomst periodieke schenking’, voor een periode van minimaal 5 jaar. Daarmee wordt uw schenking volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Ook hiervoor kunt via schenken@stichtingrozenhart.nl contact opnemen.

Donate

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00