De workshop/lezing “Hulp van euritmie…..”op 17 september

De avond in de Berkelschool in Zutphen werd goed bezocht; er waren een kleine 40 mensen, die met de nodige afstand de zaal goed vulden.  Wieger Veerman begon met een korte uitleg over de werkingen van elektrische en magnetische straling op ons organisme, waarna we direct aan het werk gingen. Eerst werden ritmen gelopen om gevoel te krijgen voor het in- en uitademende karakter van de verbinding met onze omgeving, dat op allerlei lagen te beleven is.
Daarna oefenden we met lemniscaten vanuit het hartecentrum in de drie richtingen.
Over de verbinding met de “informatie” die vanuit de kosmos naar ons toe komt en die voor ons organisme nodig is, die echter door het elektromagnetische veld verstoord wordt, gaf Wieger vervolgens een beknopte uitleg. Ook daarvoor kregen we een oefening die helpt om de verbinding in meer of mindere mate te herstellen.
De sfeer van de avond was open en positief.
Een deelneemster gaf de volgende impressie:
“Net zoals ik als klein meisje aan de hand van mijn vader, vol vertrouwen en voor de eerste keer, het indrukwekkende grote strand opstapte zo verging het me op 17 september. Toen ben ik aan de hand van Wieger Veerman het gebied van wat euritmie kan betekenen bij corona en 5G binnengegaan. Het voelde als vanzelfsprekend hoe we begonnen met ritmen te lopen en eindigden met het vormen van lemniscaten in drie richtingen vanuit het centrum van het lichaam, het etherhart. In de dagen die volgden heb ik thuis de oefeningen herhaald en inmiddels zijn ze enigszins vertrouwd geraakt (en dat geeft een fijn gevoel). In de week die volgde op de lezing/workshop stond ineens een mede bezoekster van de avond in onze achtertuin. We raakten in gesprek over de avond en op een vraag van mij deed ze de vorm voor. Toen ze dat deed kwam het me voor alsof de natuurwezens in mijn tuin vol nieuwsgierigheid toekeken. Een moment om niet meer te vergeten.”

Schenken

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €1,00